Holbæk Kommune har udskudt åbningen af Sportsbyen

Holbæk Kommune har i dag den 4. april 2019 udsendt en pressemeddelelse, hvoraf det fremgår, at den ikke anser åbningen af Holbæk Sportsby den 7. maj for sandsynlig. Vurderingen beror på notater fra kommunens rådgiver, der udtaler, at med det nuværende aktivitetsniveau på byggepladsen vil det ikke være muligt at få gjort Sportsbyen klar til åbning den 7. maj.

Holbæk Kommune kommer ikke på nuværende tidspunkt med en ny dato for åbningen. Byggeriets folk og Holbæk Kommune sætter sig snarest sammen, hvorefter vi forventer yderligere information.

Det er rigtig ærgerligt, at åbningsdagen igen bliver udsat, men det ændrer ikke ved, at Holbæk Sportsby bliver en fantastisk facilitet for mange mennesker, og vi glæder os rigtig meget til at byde brugere og gæster velkommen.

TEAM Holbæk Sportsby