Ny hjemmeside

Holbæk Sportsby klar med ny hjemmeside

Åben Sportsby lørdag den 23. februar blev et tilløbsstykke, og de mange besøgende kunne konstatere, at ibrugtagningen og den officielle åbning af Holbæk Sportsby nærmer sig. Det stiller nye krav til kommunikationen, og derfor går Sportsbyen i luften med en helt ny hjemmeside fredag den 15. marts.

Den nye hjemmeside www.holbaeksportsby.dk er udviklet i samarbejde med det lokale webbureau i-Strategi, og fokus er på at give de mange brugere og besøgende overblik over mulighederne i Sportsbyen og at gøre det let at finde relevante informationer.

Bliv frivillig i Holbæk Sportsby

På den nye hjemmeside er det muligt at se åbningstider og finde forenings- og aktivitetsoversigter. Det er også let at booke fx periodekort til Svømmecentret, at finde fristelser på menukortet for café & restaurant og at blive inspireret af aktuelle billeder og videoer.
Som noget helt nyt åbner den nye hjemmeside op for, at interesserede kan blive en del af det engagerede frivilligteam i Holbæk Sportsby. “Den lokale opbakning omkring Sportsbyen som samlingspunkt for spændende aktiviteter og arrangementer er afgørende, så alle, der har lyst til at yde en indsats for fællesskabet og samtidig få sjove oplevelser, kan registrere sig på hjemmesiden og mødes i et særligt fælleskab en gang om måneden”, udtaler Carsten Damgaard og tilføjer “Vi glæder os rigtig meget over de mange henvendelser, som Sportsbyen allerede har modtaget. Det tegner godt”.

Bliv opdateret og vind gavekort

Der sker hele tiden noget nyt, og alle, der ønsker at være opdaterede, kan tilmelde sig Sportsbyens nyhedsmail på den nye hjemmeside og samtidig deltage i konkurrencen om gavekort til brug i Sportsbyen.
Via nyhedsmailen bliver abonnenterne løbende orienteret om de mange aktiviteter og tiltag. På hjemmesidens forside er det også muligt at holde sig orienteret ved at klikke på menupunkterne Aktuelt og Nyheder. Sidst men ikke mindst kan Holbæk Sportsby følges på de sociale medier.