Svend Rinken - F&B Chef

Første F&B Chef i Holbæk Sportsby er fundet

Den meget vigtige post som F&B Chef – Food & Beverage – i Holbæk Sportsby er, efter en
rekrutteringsproces, nu fundet. Bestyrelsen i Fonden Holbæk Sportsby pegede i enighed på Svend Rinken, der for mange er et kendt ansigt i Holbæk. Svend tiltræder officielt den 1. januar 2019.

Svend Rinken udtaler: ”At blive den første F&B Chef i Holbæk Sportsby er mit drømmejob. Jeg har flere gange startet virksomhed op – Holbæk Sportsby er bare så spændende at jeg bare MÅTTE gøre det igen ”.

Svend Rinken er ansat i Holbæk Sportsby A/S.

Rinken har en lang karriere inden for branchen. Svend begyndte som kokkeelev tilbage i 1975, og har siden været kok og hotelmanager hos DFDS, indtil han begyndte som restauratør i Langtved Færgekro i 1985 og indtil denne legendariske kro brændte i 2009. Siden er hverdagen gået med at drive kantiner og catering.

Direktør Carsten Damgaard: ”Jeg er utrolig glad for, at valget faldt på Svend Rinken, og jeg glæder mig rigtig meget til samarbejdet. Café/ Restaurant i Holbæk Sportsby bliver en særdeles vigtig medspiller i det at give alle gæsterne den bedste oplevelse. Svend har erfaringen og den faglige dygtighed til at løfte denne opgave”.

Svend Rinken er også involveret som frivillig bl.a. som medlem af hovedbestyrelsen for Det Danske Kokkelandshold, og som leder i Tuse Bjerg Gruppe hos KFUM spejderne.

”Vi skal servere sund mad med omtanke i Holbæk Sportsby. Vi skal tilbyde produkter, som alle de mange forskellige gæster ønsker at købe lige fra idrætsudøveren, der ønsker en lækker sportsbolle til virksomheden der ønsker forplejning i form af tallerkenservering og gourmetmad. Det hele til priser, så alle kan være med. Og så skal det også være muligt at købe Dagens Ret – også med hjem efter træningen” fortsætter den kommende F&B Chef Svend Rinken.

Svend Rinken skal selv være aktiv i køkkenet, og nu igangsættes processen med at rekruttere yderligere en kok og to catere.