Første vand i det store bassin

Lørdag den 10. november 2018 kl. 12.00 blev der drejet på hanen, så det allerførste vand kunne plaske i det imponerende 50 meter bassin i svømmecentret i Holbæk Sportsby. Det blev et STORT og HISTORISK øjeblik, som selvfølgelig også blev filmet efter alle kunstens regler.

På et af billederne ses Lars Langkjær fra leverandøren Danske Idræts Svømme Haller og Direktør i Holbæk Sportsby Carsten Damgaard. De fik fornøjelsen af at være de første, der fyldte vand i bassinet. På det andet billede ses en gruppe fra Holbæk Svømme Klub, der med lige så stor begejstring også fik lov til at fylde de første dråber vand i.

Det vurderes at tage en uges tid at fylde de ca. 3 millioner liter vand i 50 meter bassinet. Vandpåfyldningen kører i døgndrift.

Følg også med på Sportsbyens Facebook side, hvor flere billeder og videoer bliver lagt op de kommende dage.